O NAMA

Tko smo mi?

Mi smo mala, složna i vrlo stručna ekipa koja je spremna odgovoriti na svaki zahtjev klijenta i primjeniti ga na vozilu ili objektu u domeni poslova i usluga našeg servisa. Kontinuiranim usavršavanjem prateći nove tehnološke i servisne trendove nastojimo pružati vrhunsku uslugu našim klijentima.

Ishodište nam je poduzeće Dantol d.o.o. koje je osnovano 1993. godine u Zagrebu. Osnovna djelatnost prvenstveno nam je bila zaštita automobila i objekata. Od početka smo bili ovlašteni distributeri talijanske tvrtke SPAL s.r.l. koja je jedna od vodećih u svijetu po proizvodnji visoko kvalitetne opreme za zaštitu automobila i ima u ponudi široku paletu dodatne opreme za sve vrste automobila. Uz veleprodaju imali smo i maloprodaju kroz ugradnju i servis ovlašten od MUP-a RH.

Od 2012. godine poslujemo kao Dantol Servis – obrt za autoelektriku, automehaniku i usluge, te uz autoservis nudimo postavljanje i održavanje klimatizacije stambenih i poslovnih objekata te ugradnju rashladnih uređaja. Uz ostalo nudimo kompletnu zaštitu stambenih i poslovnih objekata alarmnim sustavima i video nadzorom itd.

Detaljne informacije o našim uslugama potražite na portfelj stranicama ili nam se obratite. Potruditi ćemo se pronaći optimalno rješenje za Vaše prohtjeve i odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Darko Antolić


Voditelj servisa

Siniša Iskerka


Autoelektričar

Spike


Dantol Security

Maybe you?

Možda Vi?

Otvorena radna mjesta

Pruzimanje / Download

Partneri

Partner Name
Partner Name
Partner Name
Partner Name
Partner Name
Partner Name
Partner Name
Partner Name